Băiețelul doarme în fiecare noapte alături de câinele său

- Advertisement -

Știm că animalele de companie sunt adevărați îngeri în viața oamenilor, mai ales când există un copil acasă. Animalele creează o legătură perfectă cu cei mici și creează scene distractive, dar și foarte drăguțe și captivante.

Când Paige Knudtson a aflat că este însărcinată cu Finn, ea a adoptat prompt un cățeluș pentru ca amândoi să crească împreună, și așa este.

Brutus (câinele) este doar un ursuleț mare de pluș ”, a spus ea, dezvăluind, de asemenea, că uriașul blând iubește mângâierile și tinde să se ghemuiască cu toată lumea.

- Advertisement -

Fiind născut cu o problemă gravă a inimii, bebelușul s-a confruntat deja cu o serie de proceduri medicale.

Am fost foarte norocoși să aflăm asta înainte de nașterea lui, altfel nu ar fi aici cu noi astăzi ”, a spus mama, încântată să-și amintească fiecare detaliu al tratamentului.

Când am ajuns acasă, era ca și cum Brutus știa că Finn are nevoie de monitorizare suplimentară și de atunci i-a fost alături ”, a spus Paige.

Lui Finn îi place să doarmă în patul câinelui, lângă Brutus, deși își petrec noaptea în aceeași cameră.

- Advertisement -

Brutus se ghemuiește adesea oriunde stă Finn și îl urmărește din cameră în cameră . Dacă Finn este bolnav, Brutus știe asta și stă non stop lângă el sau își pune capul pe pieptul lui Finn . ”