7 Tați celebri mărturisesc lecțiile pe care le-au învățat din creșterea unei fiice

- Advertisement -

Studiile arată că o relație sănătoasă tată-fiică are un impact direct asupra stimei de sine și a realizărilor academice ale fiicei. Și chiar dacă poate fi dificil și confuz, deoarece tatăl însuși nu a experimentat niciodată viața dintr-o perspectivă feminină, trebuie să recunoaștem că este întotdeauna fascinant să vedem cât de protectori pot fi tații .

1. Will Smith

Crescând cu un tată strict, starul de la Hollywood a fost obișnuit cu ideea că succesul poate fi obținut doar cu o disciplină extremă și muncă asiduă. Și când singura lui fiică, Willow, a decis să-și oprească turneul muzical în curs, Will a fost furios, iar duoul tată-fiică s-a certat și, drept act de protest, Willow și-a bărbierit capul. Acesta a fost un semnal de alarmă pentru Will, care și-a dat seama că a fi atât de strict cu copiii săi nu va face decât să-i alunge.

- Advertisement -

2. Dwayne Johnson

The Rock este un tata mândru a 3 fete. De Ziua Tatălui, el a dezvăluit pe pagina sa de socializare: „Fiecare bărbat își dorește un fiu, dar fiecare bărbat are nevoie de o fiică.”

3. Mark Wahlberg

Când ne gândim la actorul în vârstă de 50 de ani , ceea ce ne vine mai întâi în minte sunt rolurile sale de acțiune și personajul dur. Dar se pare că acasă, Mark este un tată cu inima blândă.

- Advertisement -

4. Tim McGraw

Superstarul muzicii country este „tată” suprem, având 3 fiice și niciun fiu și se pare că este foarte fericit pentru asta.

Cântăretul a vorbit despre faptul că se află într-o casă plină de femei, spunând: „M-au făcut un bărbat atât de mai bun. M-au făcut să văd lucrurile într-un mod diferit. M-au învățat mult mai multe despre viață, despre cum să fiu bărbat.”

5. Jamie Foxx

Actorul în vârstă de 54 de ani și-a crescut cele 2 fiice singur și a mărturisit că a trebuit să învețe cum să fie un tată mai bun cu timpul. Una dintre principalele lecții pe care le-a învățat a fost să-și pună fetele pe primul loc și să fie tot timpul acolo pentru ele.

6. Thomas Rhett

- Advertisement -

Cântăretul și compozitorul de muzică country are 4 fiice, dintre care cea mai mare este adoptată. A recunoscut că fetele lui îi topesc inima în fiecare zi.

7. Jimmy Fallon

Prezentul de televiziune și comediantul este tatăl a 2 fete și este evident că are un punct slab pentru ele. El a mărturisit : „Chiar și cei mai bărbătești băieți vor deveni moi atunci când au fete.”